Kas geriau miežių želmenų milteliai ar sultys?

Manau, kad nėra didelio skirtumo – miežių želmenų milteliai yra tos pačios išdžiovintos miežių želmenų sultys. Jie gaminami išspaudžiant iš želmenų sultis, paskui jas liofilizuojant (džiovinant šaltyje, todėl išsisaugo visi vitaminai ir fermentai – ieškokite tokių miltelių, kur parašyta freeze-dried arba cold-dried). Taigi vartojant želmenų miltelius, juos reikia tiesiog sumaišyti su vandeniu, arba dar geriau sultimis (dažniausiai obuolių arba apelsinų). Galima jų įdėti ir į kokteilį.

Žinoma, jei turite sulčiaspaudę ir netingite prisiauginti pakankamai miežių želmenų, galite ir patys spaustis sultis.

http://www.msupplements.com/green-barley-grass-juice-powder/health-benefits.html

Įvertinkite šį įrašą:

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Vertintojų: 0

Kol kas įvertinimų nėra.