Manau, kad nėra didelio skirtumo – miežių želmenų milteliai yra tos pačios išdžiovintos miežių želmenų sultys. Jie gaminami išspaudžiant iš želmenų sultis, paskui jas liofilizuojant (džiovinant šaltyje, todėl išsisaugo visi vitaminai ir fermentai – ieškokite tokių miltelių, kur parašyta freeze-dried arba cold-dried). Taigi vartojant želmenų miltelius, juos reikia tiesiog sumaišyti su vandeniu, arba dar geriau sultimis (dažniausiai obuolių arba apelsinų). Galima jų įdėti ir į kokteilį.
Žinoma, jei turite sulčiaspaudę ir netingite prisiauginti pakankamai miežių želmenų, galite ir patys spaustis sultis.
http://www.msupplements.com/green-barley-grass-juice-powder/health-benefits.html
Asta yra šio puslapio administratorė. Atsakymai į klausimus yra paremti ekspertinėmis žiniomis ar internete prieinama informacija.